Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hortensia-nieuws van HBA op IPM 2018

Hydrangea Breeders Association BV toont tijdens de IPM de mooiste nieuwigheden. In de stand (1B29 in hal 1), maar ook in het Noviteitenpaviljoen staan deze paradepaardjes in de schijnwerpers: Double Pink, Green Lips en Sarena.

Double Pink, een pracht dubbelbloemige pothortensia. Intensief roze, gevulde bloemen, sterke takken, compacte groei en een goede vertakking maken dit
veelbelovende pareltje uniek.


Foto: HBA introducties Green Lips, Green Lips purple, Double Pink, Sarena pink, Sarena blue

Met de nieuwe tweekleurige Green Lips wordt de vraag naar kleurcombinaties in de bloem door HBA ingevuld. De kleurschakering: diverse tinten roze met een groene lip, maken de Green Lips uniek. Indien geblauwd toont de Green Lips Purple een combinatie van diverse lilatinten en groen. Naarmate de bloemen zich verder ontwikkelen, verandert het uiterlijk en kleuren de uiteinden van de bloemblaadjes door naar groen. De kenmerkende HBA planteigenschappen zijn natuurlijk present, het zijn langdurige blikvangers voor huis, patio en tuin.
Sarena Pink en Sarena Blue zijn bloeizeker en vertakken zeer goed. Dit zeer goed te blauwen ras is ook voor de vroege teelt geschikt. Door de grote bloemen komen de kleuren roze en blauw uitstekend tot hun recht. De compacte vorm maakt het tevens een aantrekkelijk ras voor de productie.

HBA verwelkomt u graag tijdens de IPM van 23 t/m 26 januari in stand 1B29.

Voor meer informatie:
Hydrangea Breeders Association B.V.
Achterweg 58a
NL-1424 PR De Kwakel
T: +31 (0)297-344078
E: info@hydrangeabreeders.nl
www.hydrangeabreeders.nl
Publicatiedatum: