Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Houtman Logistiek en Van Zaal Transport starten samenwerking in regio Boskoop

Logistieke dienstverleners Houtman Logistiek uit Boskoop en Van Zaal Transport uit De Kwakel bundelen hun krachten in de regio Boskoop. Het Boskoopse bedrijf gaat vanaf deze maand handel voor het Kwakelse bedrijf uitrijden en ophalen.
 
De samenwerking zorgt voor efficiëntere vervoersbewegingen, waardoor er minder vrachtwagens in het dorp Boskoop en omgeving rijden. Waar eerst beide vervoerders voor kleine hoeveelheden bij dezelfde klanten kwamen, haalt en brengt Houtman Logistiek nu alle handel in één keer. “Het is een unieke samenwerking waarbij we elkaar als collega-transporteurs verstreken”, zegt Jeffrey Houtman, eigenaar van Houtman Logistiek.



Houtman Logistiek Houtman Logistiek is een jong en ambitieus transportbedrijf, opgericht in 2014. Hun doel is om inefficiënte vervoersstromen in de regio te verbeteren en om logistieke totaaloplossingen te bieden. Dit doen ze onder meer door hun diensten te combineren met hun zusteronderneming: logistiek op – en overslagbedrijf Logistiek Centrum Boskoop.

Van Zaal Transport Van Zaal Transport is een vooruitstrevende sierteeltvervoerder met tweeëntwintig jaar ervaring op de teller. De onderneming vervoert jaarlijks miljoenen bloemen en planten in Nederland, België en Duitsland. Daarnaast biedt Van Zaal ook warehousing service en bedrijfsruimteverhuur.


Voor meer informatie:
Van Zaal Transport
Poelweg 12
1424 PB De Kwakel
Telefoon: 0297 513 080
Fax: 0297 513 090
info@vzt.nl
www.vzt.nl

Houtman Logistiek
Denemarkenlaan 9, deur 17
2391 PZ Hazerswoude-Dorp
T: 0172 46 20 21
F: 0172 21 49 33
E: jeffrey@houtmanlogistiek.nl
www.houtmanlogistiek.nl
Publicatiedatum: