Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van Vliet Flower Group kiest voor Floranti

De Van Vliet Flower Group uit Honselersdijk is het eerste handelsbedrijf dat naar buiten treedt met het nieuws dat zij gaan deelnemen in Floranti via de coöperatie voor telers en handelsbedrijven. Floranti is het pas gestarte bedrijf uit Bergschenhoek dat een compleet nieuw platform aan het ontwikkelen is voor de bloemen- en plantensector. Een platform waar kopers en aanbieders van bloemen en planten met elkaar verbonden worden. De focus ligt vooral op de vindbaarheid en de zichtbaarheid van de producten onder het motto “Connect and Attract”.

Directeur Maurice van Winden (Floranti) is blij met het vertrouwen dat de Van Vliet Flower Group heeft uitgesproken met deze stap: “Fantastisch dat één van de grootste exportbedrijven in Nederland met ons gaat samenwerken. Daar kun je alleen maar van dromen. Een wereldstart.”



Ook Rene Tamerus (Van Vliet Flower Group) toont zich verheugd over het businessplan van Floranti. Wat aanspreekt is dat Floranti een onafhankelijke partij is die geen andere belang heeft dan een goed platform te ontwikkelen. Het is een geweldig idee dat vooruitstrevende handelsbedrijven en telers zich kunnen verenigen in een coöperatieve organisatiestructuur. Dat betekent meer dan alleen samenwerken, maar ook meedenken en meebeslissen.

De beide heren zijn ervan overtuigd dat door de stap van de Van Vliet Flower Group nog veel meer tuinbouwpioniers zich snel aan zullen sluiten. Daarmee niet alleen een steeds groter draagvlak creërend, maar ook zorgen dat er een frisse wind door de sector zal gaan blazen.

In het tweede kwartaal van 2018 zal de eerste versie van het platform het levenslicht gaan zien. De input van de gebruikers, zowel kwekers als kopers worden betrokken bij de ontwikkeling. Floranti richt zich nu op het aantrekken van deelnemers die willen instappen in de coöperatieve organisatie van het bedrijf. Inmiddels zijn intentieverklaringen getekend met verschillende telers en kopers.

Voor meer informatie:
Floranti
Maurice van Winden
E: info@floranti.com
M: +31(0)6 23 01 10 54
www.floranti.nl


Van Vliet Flower Group
Postbus 687
2675 ZX Honselersdijk
Tel: +31 (0)174 637 676
F: +31 (0)174 637 699
E: info@jvanvliet.com
www.jvanvliet.com
Publicatiedatum: