Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bloemenagenda 2018 bekend

De Bloemenagenda voor 2018 is bekend. Met inspirerende en informatieve content zet Mooiwatbloemendoen.nl ook volgend jaar iedere maand een snijbloem(en groep) in de spotlights. Deze content verleidt de consument om bloemen in huis te halen en geeft pers informatie en handvatten om te delen, dat bloemen volop blijdschap brengen. Bovendien biedt de Bloemenagenda kwekers, telers en verkooppunten een jaarronde leidraad om op in te haken.


Hoe wordt de agenda samengesteld?
De lijst met bloemen is tot stand gekomen in samenwerking met de productspecialisten van Royal FloraHolland. Belangrijke selectiecriteria zijn welke bloemen op welk moment interessant zijn voor consumenten(pers) en of deze aansluiten bij de tijdgeest. Een agenda met een maandelijkse ‘bloemenheld’ maakt het makkelijk voor pers en verkooppunten om in te spelen op de campagne. De bloemenagenda wordt in de vier kernlanden – Duitsland, Frankrijk, Nederland en het Verenigd Koninkrijk- gecommuniceerd via persberichten en de landen websites van Mooiwatbloemendoen.nl.

Tijdig inhaken
We maken de lijst tijdig bekend om de verschillende verkoopkanalen, producenten en pers de kans te geven vooruit te plannen en eigen verkoopacties te ontwikkelen. De Bloemenagenda content zullen wij zo snel mogelijk na voltooiing beschikbaar maken, zodat derde partijen deze optimaal kunnen gebruiken en delen met hun doelgroep.

Bloemenagenda 2018


Januari
Tulp

Februari
Freesia

Maart
Voorjaarsbloemen (Ranonkel, Anemoon, Leucospermum)

April
Gerbera

Mei
Calla

Juni
Pioenroos

Juli
Lelie

Augustus
Zomerbloemen (Delphinium, Allium en Gladiool)

September
Chrysant

Oktober
Roos

November
Orchideeën (Vanda, Phalaenopsis, Cymbidium)

December
Lisianthus
Publicatiedatum: