Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Blue Monday

Plant cadeau als oppepper voor FloraHolland-medewerkers

Blue Monday wordt gezien als de meest deprimerende dag van het jaar. Uiteraard is gekozen voor een maandag omdat dat het begin van de werkweek is, maar waarom dan precies deze maandag? De redenen zijn heel logisch, want eind januari hebben de meeste mensen hun goede voornemens alweer laten varen, de gezelligheid van de decembermaand is voorbij, het is buiten koud en donker, de lente en zomer laten nog wel even op zich wachten en de vakanties liggen ook nog ver in het vooruitzicht.



Om deze reden geeft FloraHolland haar medewerkers op deze dag een Plantcadeau. Vijf keer per jaar ontvangen de medewerkers van FloraHolland een Plantcadeau. Het Plantcadeau voor 15 januari wordt verzorgd door Quakelplant en Kokoplant. Het is een combinatie van een Luchtzuiverende Hedera Air So Pure en een 100 % natuurlijke bol van Kokodama (hand gemaakte bol van kokosvezels). Hierbij wordt een etiket gestoken met daarop een pakkende tekst van Steven van Schilfgaarde.



Het gaat om 4000 plantcadeaus die naar 4 verschillende veilingen zullen worden getransporteerd.

Voor meer informatie:
Quakelplant
Hoofdweg 14
1424 PH De Kwakel
0297-328928
info@quakelplant.nl
www.quakelplant.nl
Publicatiedatum: