Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Ruiter showt rozen op IPM en Floradecora

De Ruiter Innovations zal tijdens de IPM een grote selectie van hun potrozenassortiment showen voor potten, terrassen en andere nieuwe toepassingen. Bijna het volledige assortiment potrozen zal in Essen te zien zijn: De binnenpotrozen Jewel (10,5 cm), Ovation (12-13 cm) en Rosamini (8 cm); Terrazza terrasrozen (15-19 cm); Amorina tuinrozen; het standaard rozenassortiment en Valeda’s (Rugosa).





De Ruiter zal ook hun assortiment Hypearls (gepotte hypericum) en Hiphop (rozenbottels) presenteren.





Naast teler van het bovengenoemde assortiment is De Ruiter Innovations ook een internationale snijrozenveredelaar. Het bedrijf staat bekend om rode snijrozen zoals Rhodos, Ever Red, Red Kamala, Cupido en Spectre en hun andere kleuren London Eye, Pink Journey, Opala en Purpose. Ook heeft De Ruiter trendsetters gelanceerd zoals Wow, Esperance, Wham, Moyhe, Red Calypso en de Prophyta-lijn.





In Nederland werkt het bedrijf samen met BM Roses aan de productie van Jewel potrozen voor binnen. Deze worden verkocht onder de naam Beau Monde. Naast deze jarenlange samenwerking werkt De Ruiter aan uitbreiding van hun klanten- en partnerbestand om de nieuwste generatie potrozen te testen.



Floradecora
De Ruiter Innovations zal ook op Floradecora exposeren, een nieuwe vakbeurs gericht op de retail en supermarkten, om ook verder in de keten het bewustzijn over hun producten te verhogen. De Ruiter zal in Frankfurt aanwezig zijn met de Keniaanse kwekers P.J. Dave Flowers, Rising Sun, P.J. Dave Flora, Isinya Roses, Porini Flowers en Global Flower Service, en 40.000 rode rozen presenteren van de cultivars Rhodos en Ever Red.



Met Valentijnsdag voor de boeg is hiervoor een goede planning nodig door de betrokken telers. Samen dragen ze echter graag bij aan verbeterde naamsbekendheid voor deze rozen van De Ruiter Innovations.



Voor meer informatie:
De Ruiter Innovations
Meerlandenweg 55
1187 ZR Amstelveen
Nederland
+31 206 436 516
general@deruiter.com
www.deruiter.com
Publicatiedatum: