Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Iran: Rozen kweken met Chinese techniek in Teheran

Het kweken van rozen in Teheran, Iran, kan een flinke uitdaging zijn. In de zomer kunnen de temperaturen oplopen tot meer dan 39℃ en in de winter is het weer droog en kan de temperatuur naar -4℃ dalen. Afgelopen winter was er ook nog een sterke sneeuwval in Teheran die sommige van de kassen in de regio niet hebben overleefd.
 


Een kas die de zware sneeuwval wel weerstond was een foly rozenkas van 6000 m2, gebouwd door de Chinese kassenbouwer Beijing Kingpeng Corporation. Deze in 2016 gebouwde kas is al twee seizoenen in productie.



Door de grote verschillen tussen zomer- en wintertemperaturen kan de handhaving van een stabiel binnenklimaat een uitdaging zijn. Daarom heeft Kingpeng de kas uitgerust met zowel een verwarmings- als een koelsysteem. Daarnaast helpt ook het binnen- en buitenzonweringssysteem de temperatuur en het licht efficiënt te regelen.



De rozen worden ten behoeve van de kwaliteit gekweekt met substraat, en druppelirrigatie om het gebruik van irrigatiewater te optimaliseren.
 




Voor meer informatie:
Beijing Kingpeng International Agriculture Corporation
7th floor, Advanced Material Building, Feng Hui Zhong Lu, Haidian District,
Beijing, China, 100094
Tel: +86 58711536
Fax: +86 587117560
info@chinakingpeng.com
www.kingpengintl.com
Publicatiedatum: