Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kijkje op de RFH Winter Fair

Tholen - Op de veiling in Aalsmeer vindt deze dagen de Winter Fair plaats. Op deze kleine-maar-fijne handelsbeurs, die traditioneel in de eerste weken van het jaar gehouden wordt, presenteren een kweker of 80 (allen aanvoerder bij FloraHolland) het aanbod voor de komende tijd. Te zien is een breed assortiment boomkwekerijproducten, kamer- en tuinplanten, en links en rechts natuurlijk een nieuw product, hoes of ander leuk nieuwtje.


Van linksboven mee met de klok: Ronald Lamers, die binnenkort een leuk nieuwtje heeft te delen; Floor Tesseslaar van Top Orchids; Jens de Clerq van biologische kruidenkwekerij Herbachef, met een nieuwe Trio-kruidenmix en Marjanne van der Berg met dochter van hortensiakwekerij Van der Berg, dat op de Trade Fair vorig jaar de Hydrangea Award won

De beurs ging gisteren van start en is vandaag nog te bezoeken tot 14 uur vanmiddag. Morgen op deze plaats een uitgebreid fotoverslag!
Publicatiedatum: