Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kemeling groeit uit zijn jasje: verhuizing op komst

Kemeling Kunststoffen is toe aan de volgende stap. Medio april 2018 verhuist het bedrijf naar een ander pand. Om de sterke groei en innovatie de ruimte te kunnen geven, is gezocht naar een pand waar ze efficiënter, flexibeler en kwalitatief nog beter kunnen produceren: Smart Industry.
 
Bij Kemeling Kunststoffen is sprake van topdrukte. Het klantenbestand ontwikkelt zich sterk en de vraag neemt toe. Het bedrijf is daarom genoodzaakt om uit te breiden. Na een lange zoektocht hebben ze een geschikt pand gevonden, waardoor het bedrijf kan meegroeien met de wensen van de klant.

“De verhuizing naar een groter pand is de juiste stap op het juiste moment. Ik heb met Kemeling Kunststoffen behoefte aan een pand op toplocatie, wat meer ruimte voor de productie en innovatie. Wij kijken erg uit naar de verhuizing.”, aldus Robert Kemeling

Voor de klanten verandert er niet veel. Zij hoeven enkel te wennen aan een nieuw adres. Straks kunnen ze voor een bezoek, levering of het afhalen van de producten terecht aan de Slachthuisstraat 7 in Naaldwijk.

Voor meer informatie:
Kemeling Kunststoffen
Industriestraat 57
2671 CT Naaldwijk
T: +31 - (0)174-621 237
E: info@kemeling.nl
www.kemeling.nl

Publicatiedatum: