Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van Zaal Transport start campagne voor werving personeel

Logistieke dienstverlener Van Zaal Transport start dinsdag 9 januari zijn campagne om personeel te werven. De sierteeltvervoerder wil hiermee transportplanners en vrachtwagenchauffeurs aantrekken.
 
Van Zaal Transport heeft het de afgelopen periode drukker gekregen en is daarom op zoek naar veel extra personeel. “Dankzij nieuwe klanten is ons volume flink toegenomen. Daarom zoeken wij transportplanners en chauffeurs”, vertelt Bert van Vliet, hoofd personeelszaken.



Planners en chauffeurs
Door middel van de campagne wil het transportbedrijf laten zien waarom transportplanners en chauffeurs juist voor Van Zaal moeten kiezen. “We hebben twee video’s opgenomen waarin personeel vertelt waarom zij het leuk vinden om bij ons te werken. Zij kunnen dit tenslotte het beste uitleggen”, zegt Van Vliet. Ook is er een video gemaakt waarin de functie van chauffeur kort wordt uitgebeeld. Daarnaast promoot de vervoerder zijn vacatures tijdens de campagne extra op haar verschillende (digitale) kanalen.
 
Charters
Naast medewerkers zoekt de firma ook charters en eigen rijders voor de periode februari tot juli. “In die periode transporteren wij meer bloemen en planten dan normaal en daarom zoeken wij charters met een eigen trekker en kasten – of koeltrailer”, aldus Bert.



Voor meer informatie:
Van Zaal Transport
Poelweg 12
1424 PB De Kwakel
Telefoon: 0297 513 080
Fax: 0297 513 090
info@vzt.nl
www.vzt.nl
Publicatiedatum: