Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BZG-lijst zuiveringsinstallaties uitgebreid met PB-Uvox en PB-UV Plus

De Beoordelingscommissie Zuiveringsinstallaties Glastuinbouw (BZG) heeft op basis van het in opdracht van PB Techniek (uit Maasdijk) uitgevoerde onderzoek, geoordeeld dat met de PB-Uvox-1500, PB-Uvox-2250, PB-Uvox-3000, PB-Uvox-3750 en PB-Uvox-4500 (met een capaciteit van resp. 1,5 - 2,25 – 3,0 – 3,75 – 4,5 m3/uur) en de PB-UV Plus (ombouw van bestaande PB-UV installaties voor ontsmetting: 0,75 m3/uur per reactor, met een minimale capaciteit van 1,5 m3/uur), indien deze worden toegepast bij de onderzochte specificaties en instellingen, ten minste 95% zuiveringsrendement wordt behaald. Daarnaast heeft de BZG geoordeeld dat met de bovengenoemde installaties, indien deze worden toegepast bij de onderzochte specificaties en instellingen, ook kan worden voldaan aan het tenminste 99,5% zuiveringsrendement voor imidacloprid.


PB-Uvox-2250

De zuiveringsinstallaties PB-Uvox en PB-UV Plus worden daarom op de BZG-lijst met goedgekeurde zuiveringsinstallaties geplaatst, voor zowel het 95% zuiveringsrendement als voor het 99,5% zuiveringsrendement voor imidacloprid.


PB-UV Plus

Bekijk hier de BZG-lijst en het bijbehorende informatieblad.

Voor meer informatie:
Rijkswaterstaat Water, Verkeer en Leefomgeving
Helpdesk Water
www.helpdeskwater.nl


 
Publicatiedatum: