Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
9 t/m 12 januari, De Lier.

Logico alweer in kerstsfeer

Logico uit de Lier, de verkooporganisatie van verschillende orchideeënkwekers, is alweer in de kerstsferen. Deze week wordt door Logico namelijk een huisbeurs georganiseerd waar verschillende arrangementen en mogelijkheden worden getoond met orchideeën in het thema kerst 2018.

"Ik weet het, bij sommigen staat de kerstboom nog, maar wij zijn al met de volgende kerst bezig", vertelt Arie Stolk, algemeen directeur bij Logico. "Een deel van onze klanten is nu aan het plannen voor einde van het jaar. Maar we hebben ook pot-plant combinaties voor Valentijn, Pasen en andere belangrijke feestdagen. Wij hopen deze week onze klanten te inspireren en te enthousiasmeren. En wat orders te schrijven natuurlijk", glimlacht Arie.



"De deelnemende kwekers van Logico zijn blij met deze beurs. Er worden al veel partijen vastgelegd. Bij Logico profiteren de kwekers van elkaar". Arie Stolk gaat verder: "We bedienen veel verschillende soorten klanten. Want samen met de kwekers bieden we een compleet assortiment aan. En dat is de reden dat we interessant zijn voor onze klanten. Wij zijn er echt voor de kwekers. En omdat we weten dat een deel van de klanten behoefte heeft aan speciale combinaties voor het thema kerst -en andere mogelijkheden natuurlijk- houden we deze huisbeurs."

De huisbeurs bij Logico is vanaf vandaag, 9 januari, tot en met vrijdag 12 januari aan de Zijtwende 19 in De Lier.

De vaste kwekers van Logico zijn VG Orchids, Kwekerij Fransen Orchideeën, Bos Orchids, Kwekerij Zeurniet en Kwekerij Op Dreef. Daarbij levert Logico ook van andere orchideeënkwekers om alle soorten van A-Z aan te kunnen leveren.


Voor meer informatie:
Logico
Zijtwende 19
2678 NL De Lier
D: 0174 612 709
F: 0174 612 727
www.logico.nu

Publicatiedatum: