Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Selecta One richt vizier op IPM 2018

Op de IPM 2018, over enkele weken in Essen, presenteert Selecta One wederom de highlights en nieuwste ontwikkelingen binnen het assortiment. Met wederom 180 m2 stand (hal 2, D21) is daar alle ruimte voor. Voor het tweede jaar op rij zijn ook de snijbloemen van dochterbedrijf Selecta Cut Flowers op de bühne.



Poinsettia
De poinsettia maakt ook op de IPM een belangrijk onderdeel uit de presentatie. Selecta heeft dit jaar drie nieuwe varieteiten op de markt gebracht: Christmas Beauty Princess, Princettia Midi Hot Pink en Christmas Sensation.

Dianthus

Op gebied van marketing concepts in de campagne "Pink Kisses - as beautiful as our friendship" extra kracht bijgezet. "Met zijn opvallende bloemvorm en uitstekende vaasleven wordt de potanjer Pink Kisses gecommuniceerd als een liefdevol cadeau voor de (jonge) vrouw. Dit heeft dermate goede resultaten opgeleverd dat we hier ook in 2018 mee doorgaan."

Nature Garden
Een andere highlight in het segment concepten is het concept Nature Garden. Dit concept is geboren naar aanleiding van de proeven met insectvriendelijke planten. Dit resulteerde afgelopen zomer in de introductie van een nieuw, biodiversiteit bevorderend veredelingsprogramma.

En er is natuurlijk veel meer te zien, zoals de nieuwe dahlia Dalaya Amba, een nieuwe 'spectaculaire' variëteit in de NightSky series 'LightningSky', de winnaar van de Fleurostar Award PinkTastic, en meer. Van harte welkom in stand nummer 2D21!


Voor meer informatie:
Selecta One
www.selecta-­one.com
Publicatiedatum: