Prijscalculatie en prijsgroepen in Floriday

Onlangs is Floriday gestart met Floriday Ideation, sessies waarin kwekers mee kunnen denken over te ontwikkelen en te implementeren functionaliteiten. Inmiddels zijn er twee sessies geweest: een over prijscalculaties en een over consignatieverkoop. In onderstaande vertelt men er meer over.

Sessie prijscalculatie
Een paar weken geleden zijn een drietal kwekers langs geweest op het kantoor van FloraXchange om mee te denken over de prijscalculatie. Aan de hand van een wireframe (een soort eerste opzet) hebben de kwekers feedback kunnen geven. Deze feedback is inmiddels verwerkt en binnenkort gaat men langs om de prijsgroepenfunctie te testen en de laatste veranderingen door te voeren. Zodra dit goed draait, gaat de eerste versie live en wordt dit bekend gemaakt. Het grote voordeel van de prijsgroepen is dat het bijhouden van betrouwbaar aanbod (zoals in de weeklijsten) veel minder tijd gaat kosten.

Ontwikkelingen Floriday
Sinds begin november is het voor potplantenkwekers mogelijk om artikelen te beheren in Floriday. De ontwikkelaars zijn volop bezig om Floriday verder uit te breiden. Aangezien sommige kwekers veel processen in de eigen software hebben ontwikkeld, wordt ernaar gestreefd om deze functionaliteiten te ondersteunen via een API. Hier is men op dit moment mee bezig. Daarnaast zijn we bezig met het uitfaseren van PlantConnect en het bouwen van, de eerder genoemde, prijzen-calculator.

Voor meer informatie:
www.Floriday.io


Publicatiedatum :Ook onze agf-nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018