Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
BlueTerra Energy Experts

Industrial Energy Experts en Energy Matters fuseren

De adviesbureaus Industrial Energy Experts en Energy Matters zijn per 1 januari 2018 gefuseerd. De twee bedrijven gaan verder onder de naam BlueTerra Energy Experts. Industrial Energy Experts richt zich op energiebesparing in de industrie; Energy Matters heeft behalve de industrie ook de agrarische sector en de grootzakelijke markt als focus. Het doel van de fusie is de krachten te bundelen.

Met deze fusie wil BlueTerra zich ontplooien tot het grootste specialistische en onafhankelijke energieadviesbureau voor de industrie en grootzakelijke markt. Het bedrijfsleven staat komende decennia voor grote uitdagingen: verbeteren van de energie-efficiency én vergaande verduurzaming. Op Europees en nationaal niveau worden de afspraken minder vrijblijvend; ook willen bedrijven veelal uit eigen beweging deze transitie inzetten. Met de bundeling van kennis en ervaring biedt BlueTerra Energy Experts een compleet pakket van diensten, variërend van strategische studies, projecten uitwerken en begeleiden en het implementeren van energiemanagementtrajecten.

De gebundelde organisatie kan bogen op dertig jaar projectervaring en houdt zich bezig met thema’s als elektrificatie van de industrie, energiemarktmodellen, ISO 50001, hernieuwbare energie, smart grids en CO2-afvang en -benutting. Hiermee wil BlueTerra een leidende rol spelen bij het CO2- neutraal maken van het gehele Nederlandse bedrijfsleven.

BlueTerra Energy Experts is gevestigd in Veenendaal en is een zusterorganisatie van DWA b.v.; Egbert Klop en Stijn Schlatmann vormen gezamenlijk de directie.

Voor meer informatie:
www.dwa.nl
Publicatiedatum: