Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vollebregt-Barten 40 jaar

Vollebregt-Barten bestaat vandaag 40 jaar. In de afgelopen vier decennia heeft het bedrijf een mooie rol gespeeld bij de ontwikkeling van veel (glas)tuinbouwbedrijven en langs deze weg wil men dan ook iedereen bedanken die in de ontwikkeling van het bedrijf over de afgelopen 40 jaar een rol heeft gespeeld.



"Dat zijn allereerst Kees Vollebregt en Jan Barten die het kantoor hebben opgericht maar zeker ook onze medewerkers. En uiteraard ook onze opdrachtgevers die ons alle jaren het vertrouwen hebben gegeven en de samenwerking met andere adviseurs zoals accountants, notarissen en collega’s.

Ook Vollebregt-Barten blijft zich ontwikkelen. Naast de bekende makelaarsdiensten zoals taxatie, aan- en verkoop, reconstructie en onteigening ontwikkelen zij zich met een brede kennis en kunnen u helpen bij fiscale vragen, financieel advies en strategie. Zij kunnen u adviseren bij bedrijfsplannen, financieringen en strategische vraagstukken. Graag staan wij de komende jaren voor u klaar zoals u dat van ons gewend bent: klantgericht, betrouwbaar, degelijk, creatief en oplossingsgericht"


Voor meer informatie:
Vollebregt-Barten
Poeldijksepad 5
2675 CL Honselersdijk
T: 0174 63 11 31
info@volbar.nl
www.volbar.nl
Publicatiedatum: