MNP Flowers introduceert nieuwe variëteiten

MNP Fowers introduceert nieuwe variëteiten van onder andere de Japanse veredelaar Suntory op de Europese sierteelt markt. Specialisten van MNP selecteren de volgens hen voor de Europese markt interessante variëteiten en daarnaast voert MNP Flowers ook marktonderzoek uit. Ook bedenken zij een naam en bouwen zij een merk om het product (logo, labels, potten, website etc.). Kwekers betalen een licentievergoeding voor iedere plant van Suntory Flowers Europe. MNP Flowers creëert hiervoor marketing concepten, gratis publiciteit en garandeert een goede plantkwaliteit.


Sundaville Mimi Red

Nieuw voor 2019

Na de succesvolle introducties van de SUNDAVILLE Apricot en Mini Scarlet vorig jaar komen we dit jaar ook met een aantal nieuwe veelbelovende variëteiten. Deze vijf nieuwe variëteiten zullen ook meedoen met de IPM-Neuheitenschaufenster 2018 in januari.

Dit jaar komen we met een nieuw type Grandaisy, het Mum type. Deze hebben ook de grote bloemen waar de Grandaisy collectie bekend om staat, maar zijn compacter met korte bloemstelen en schitterende kleuren. 

SUNDAVILLE | Mimi Red
De vroegste Red Sundaville die op de markt beschikbaar is. Zijn compactheid maakt deze variëteit geschikt voor kleine potten van 9/10,5 of 12 cm. Het is ook een mooie plant voor een grotere pot dankzij zijn uitbundige en langdurig bloeiende bloemen. De middelgrote bloemen hebben een intens rode kleur met een gele kern.

- Bloeit zeer vroeg 
- Geschikt voor kleine potten 
- Grote oogst, ideaal voor telers 

SENETTI | White

Een unieke kleur om de klassieke Senetti collectie compleet te maken. Witte bloemen met een donkerblauwe kern. Een compacte plant met mooie contrasterende donkergroene bladeren en een uitbundige bloei. 

- Unieke witte Pericallis
- Zeer uitbundige bloei

i

GRANDAISY | Ruby
Mooie compacte Grandaisy met grote bloemen en donkergroen gebladerte. De uitbundige bloei begint met bloemen met een vleugje geel dat intens rood wordt met een gele ring en een donkere kern. 

- Grote bloemen
- Compacte groei
- Intense ruby rode kleur 

GRANDAISY | Pink Tourmaline
Deze Grandaisy laat zijn volle potentieel zien onder goed licht met levendig roze bloemen met een witte ring rond het donkere, contrasterende hart. Een compacte plant met lichtgroene bladeren en een uitbundige bloei.

- Grote bloemen
- Compacte groei
- Intense roze kleur

GRANDAISY | Gold
Wanneer deze Grandaisy in volle bloei staat, wordt je aandacht zeker getrokken dankzij de volle bloemen die lijken op een gouden zee. De opvallende kern is donkerbruin. Deze Grandaisy is erg compact en is gemakkelijk te telen.

- Grote bloemen
- Compacte groei
- Intense gouden kleur

Tijdens de IPM Essen zal MNP flowers hun nieuwe variëteiten presenteren in Hall 1 – C35.

Voor meer informatie:
MNP flowers
Weteringweg 3A, 2155 MV
Leimuiderbrug, The Netherlands
+31 (0) 172 50 67 00
info@mnpflowers.com
www.mnpflowers.com


Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018