Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Floricultura participeert in World Horti Center

Vanaf heden is Floricultura één van de participanten in het World Horti Center in Naaldwijk, het mondiale kennis- en innovatiecentrum van de glastuinbouw. In dit splinternieuwe duurzame centrum komen onderwijs, demonstraties, onderzoek en het bedrijfsleven bij elkaar. Het is de internationale etalage voor de glastuinbouw.



Binnen het World Horti Center gaat Floricultura de samenwerking met haar klanten verder uitbreiden. Hiermee is Floricultura in staat om de afstand tot de nationale en internationale klant fysiek te verkorten en zijn ze zichtbaar bij nieuw aanstormend talent. In de presentatieruimte worden bezoekers verwelkomd in de World of Floricultura. Jaarlijks worden er in het World Horti Center zo’n 25.000 internationale bezoekers verwacht.



“Het World Horti Center is een uniek project waar wij graag aan bij willen dragen”, vertelt Ronald van Geest, directeur van Floricultura. “Participatie is voor ons ook een goede manier om de fysieke afstand tussen ons en het Westland te verkleinen. Een groot gedeelte van onze klanten is gevestigd in en om het Westland en op deze manier kan men op een snelle en efficiënte manier kennismaken met onze nieuwe rassen. Klanten dichterbij Heemskerk, kunnen natuurlijk gewoon naar onze hoofdvestiging komen als men dat wil. De klant is koning!”



Door het netwerk van participanten in het World Horti Center, die gezamenlijk de volle breedte van de glastuinbouw vertegenwoordigen, kan Floricultura in één oogopslag laten zien wat zij de Nederlandse tuinbouw te bieden heeft. Bijkomend voordeel is dat Floricultura zo ook meer bekend wordt bij studenten voor eventuele invulling van toekomstige vacatures. Door de permanente aanwezigheid van Floricultura in het nieuwe centrum, is het bedrijf letterlijk en figuurlijk in het hart van de Nederlandse tuinbouw gevestigd.


Voor meer informatie:
Floricultura
Cieweg 13
1969 MS Heemskerk
T: + 31 (0) 251-203060
F: + 31 (0) 251-203061
E: orchids@floricultura.com
www.floricultura.com
Publicatiedatum: