Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kwekerij Veco treedt toe tot Decorum

Decorum verwelkomt Kwekerij Veco als nieuw lid. Met de toetreding van Kwekerij Veco breidt Decorum het assortiment uit met de snijvariant van de iris.

Kwekerij Veco is het bedrijf van Erik en Peet Veenman. Op een bedrijfsvlakte van ruim 1,8 hectare produceren zij een breed assortiment irissen die van eind december tot en met september beschikbaar zijn. Deze worden onder andere geteeld in Nederland (Maasdijk) en in Portugal. Op de kwekerij in Portugal wordt een exclusief assortiment in een zware kwaliteit geteeld.


 
De snijbloemen van Kwekerij Veco zijn naar eigen zeggen een goede aanvulling op het Decorum assortiment. Het streven van Kwekerij Veco om in de toekomst continu te blijven vernieuwen en verbeteren sluit naadloos aan bij de doelen van Decorum. Met de toevoeging van het assortiment irissen van Kwekerij Veco biedt Decorum, naast de bol-op-pot iris van HL Hogervorst, ook de snijvariant aan haar klanten aan. Vanaf januari 2018 zijn de irissen van Kwekerij Veco onder het Decorum label beschikbaar.
 
Het assortiment groeit
Het Decorum Flowers assortiment breidt steeds verder uit. Werd in 2013 gestart met zes kwekers, momenteel is de club inmiddels uitgegroeid tot ruim twintig kwekers. Alle kwekers worden zorgvuldig geselecteerd, omdat Decorum de allerbeste kwaliteit wil bieden. Decorum blijft zoeken naar samenwerkende kwaliteitskwekers om een nog aantrekkelijker assortiment te bieden binnen de vakhandel.


Voor meer informatie
Decorum Company
Trade Parc Westland 2
Venus 219D
2675 LN Honselersdijk
+31 174 633 587
info@decorumcompany.com
www.decorumcompany.com
Publicatiedatum: