Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Veiling Rhein-Maas

Meer invloed kwekers op prijsvorming bij klokvoorverkoop

Het digitale verkoopkanaal klokvoorverkoop biedt aanvoerders van Veiling Rhein-Maas de mogelijkheid, klanten van de veiling een gedeelte van hun aangevoerde producten tegen een vooraf vastgestelde prijs vóór de veiling aan te bieden.

Enkele partijen per laag en eenheden
Tot nu toe hadden de klanten van de veiling de mogelijkheid, bij potplanten bij klokvoorverkoop gehele CC-containers van monster- en grote partijen te reserveren. Per direct kunnen voortaan ook enkele partijen per laag (CC-container) en eenheden van stapelwagens bij potplanten gereserveerd worden. Zowel bij stapelwagens alsook bij enkele partijen zijn alle potplanten-productgroepen vrijgegeven.

Meer dan 500 klanten hebben al toegang
De gebruikersaantallen van klokvoorverkoop ontwikkelen zich nog steeds zeer positief. Veiling Rhein-Maas kon zowel aan klanten- alsook aan aanvoerderszijde een toenemende actieve deelname noteren. Inmiddels hebben meer dan 500 klanten toegang tot deze online inkoop vóór de veiling. Steeds meer klanten loggen ook dagelijks in, om het aanbod te bekijken en producten te reserveren.

Bron: Veiling Rhein-Maas
Publicatiedatum: