Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Verver verkoopt restpartijen bloembollen voor Villa Joep

Op zaterdag 25 november was Verver Export in Heerhugowaard ‘the place to be’ voor bloembollenliefhebbers uit het hele land. Restpartijen bloembollen werden tegen zeer aantrekkelijke prijzen aangeboden.

Met een deel van de outlet opbrengst ondersteunt Verver Export een goed doel: Villa Joep, het fonds tegen neuroblastoom kinderkanker om overlevingskansen van kinderen met neuroblastoom te vergroten.



Nadat de kas was opgemaakt, heeft Verver Export de donatie voor 2017 bekend gemaakt: maar liefst €1.500!!



Om 7.30u stonden in groten getale bezoekers al voor de deur van het hagelnieuwe pand te trappelen. Nog nooit is het zo druk geweest tijdens de jaarlijkse Bloembollen Outletstore.

De woorden ‘snoepwinkel’ en ‘hebberig’ zijn veelvuldig voorbij gekomen. Dit zorgde voor een gezellige en opgewekte sfeer wat het winkelen natuurlijk nog leuker maakte.



Verver dankt de enthousiaste bezoekers voor hun aanwezigheid, ook namens Villa Joep. "Mede door u is het zo’n groot succes geworden. We wensen u veel succes met het planten van ‘de buit’. Op naar een bloeiend voorjaar en graag tot ziens op de Outletstore 2018!"



Voor meer informatie:
Verver Export
Hasselaarsweg 30
1704 DX Heerhugowaard
T: +31 72 505 14 81
F: +31 72 505 37 77
E: info@ververexport.fr
www.ververexport.nl

Publicatiedatum: