Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Royal Brinkman betrekt nieuwe vestiging op BusinessPark Siberië

Royal Brinkman opent medio 2018 haar nieuwe vestiging op BusinessPark Siberië Greenport Venlo (te Maasbree). Onlangs is er overeenstemming bereikt tussen Royal Brinkman en Wayland Developments over de nieuwe locatie voor de vestiging in het zuiden van het land. De bouw van het nieuwe complex – dat op 5.300 vierkante meter grond wordt ontwikkeld door KERO Vastgoedontwikkeling – start rond de jaarwisseling.



Vanaf 2018 bedient Royal Brinkman vanuit BusinessPark Siberië haar klanten in Limburg, Noord-Brabant en Nordrhein Westfalen. Wayland Developments is trots op de komst van Royal Brinkman. “Het zegt iets over BusinessPark Siberië dat we gerenommeerde bedrijven als Royal Brinkman kunnen verwelkomen”, zegt directeur Arnaud van der Eijk. “Moderne ondernemers in de glastuinbouw willen niet alleen voldoende oppervlakte, ze stellen ook terecht hoge eisen aan de ligging van het gebied, de infrastructuur en de doorgroeimogelijkheden. Ze durven weer te investeren en doen dat het liefst vanuit een locatie waar ze hun bedrijf optimaal kunnen laten floreren. Daarvan is BusinessPark Siberië een prima voorbeeld.”

De samenwerking tussen Wayland Developments en KERO Vastgoedontwikkeling kent met de komst van Royal Brinkman een vliegende start. Ook bij de verdere ontwikkeling van BusinessPark Siberië Greenport Venlo gaan beide partijen nauw samenwerken. “Onze gezamenlijke visie op de ontwikkeling van hoogwaardig bedrijfsvastgoed spreekt ondernemers in de branche aan”, zegt Dirk Rietberg van KERO Vastgoed. “Ik heb er daarom vertrouwen in dat we op BusinessPark Siberië Greenport Venlo in de nabije toekomst nog meer vooruitstrevende partijen kunnen verwelkomen.”

Voor meer informatie:
Wayland Developments
www.waylanddevelopments.nl





Royal Brinkman
Woutersweg 10
2691 PR 'S-Gravenzande
t: +31 (174) 44 61 00
f: +31 (174) 44 61 50
info@royalbrinkman.nl
www.royalbrinkman.nl
Publicatiedatum: