Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Samenwerking Fleurop en 100% NL schot in de roos"

Ze hebben meer gemeen dan je denkt: bloemen en muziek. Beide producten brengen gevoelens over. En zoals artiesten hun hele ziel en zaligheid in een lied leggen, werken bloemisten met passie aan hun creaties. “We zijn erg blij met Fleurop als partner”, vertelt John Lubach. Hij is Cross Media Directeur van 100% NL. “Bloemen en muziek vullen elkaar perfect aan, wij versterken elkaar. Dat is de kracht van deze samenwerking.”

Fleurop zal via de diverse mediakanalen van 100% NL hoorbaar en zichtbaar zijn. In aanloop naar én tijdens de uitreiking van de 100% NL Awards op 20 februari 2018 zet Fleurop artiesten in de spotlights. Bloemen zijn er voor genomineerden, voor de winnaar van de Oeuvre Award, tijdens de bekendmaking van het muziekmoment van het jaar en natuurlijk tijdens de feestelijke uitreiking van de 100% NL Awards.

De 100% NL Awards worden sinds 2009 uitgereikt en zijn inmiddels uitgegroeid tot de grootste publieksprijs voor Nederlandse popartiesten. Heel Nederland kan vanaf 20 november zijn stem uitbrengen in zeven verschillende categorieën. Op 20 februari 2018 worden de winnaars bekendgemaakt. Diverse grote Nederlandse artiesten, zoals Guus Meeuwis, Marco Borsato, Ali B, Nick & Simon, Miss Montreal en Kensington, hebben al eens een award in ontvangst mogen nemen.

Voor meer informatie:
www.fleurop.nl
Publicatiedatum: