Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Green Works heeft virusvrije CannaSol-knollen beschikbaar

Canna-knollen hebben normaal gesproken veel last van virussen, maar daar heeft Green Works een antwoord op gevonden. Het bedrijf heeft virusvrije CannaSol-knollen ontwikkeld. Deze zijn afgelopen week gerooid en per direct beschikbaar in verschillende kleurvariaties.

Deze CannaSol-knollen komen voort uit eigen veredeling. Ze worden via weefselkweek in een virusvrije kas opgeteeld en vervolgens in Limburg één cyclus doorgeteeld. Het resultaat is een mooie, virusvrije en compacte plant die grote, zelfschonende bloemen produceert en een lange bloeitijd heeft in een breed kleurenpalet.



De knollen (beschikbaar in twee maten) zijn interessant voor hoveniers en postorder/droogverkoop. Ze zijn door de BKD goedgekeurd voor export naar de Verenigde Staten en Canada. Voor kwekers is deze CannaSol-serie ook beschikbaar als pluggen voor potproductie.



Voor meer informatie:
Green Works
Witte Paal 341
1742 LE Schagen
Nederland
T: +31 (0)224 - 590 173
F: +31 (0)224 - 590 925
E: info@green-works.nl
www.green-works.nl

Publicatiedatum: