Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vijf redenen waarom gerbera’s de intocht van Sinterklaas aankleden

Sinds een paar jaar kleuren de gerbera’s van Coloured by Gerbera de intocht van Sinterklaas. Waarom? De promotie commissie heeft er vijf redenen voor:

1. Hollandse feestdag, Hollandse bloem
Sinterklaas is een typisch Hollandse feestdag. De gerbera is een typische Hollandse bloem. Eén plus één is twee. Bovendien worden nationale evenementen in Nederland worden vaak aangekleed met bloemen aangezien dit het derde exportproduct van het land is.



2. Kleurrijk en feestelijk
De gerbera is bekend als kleurrijke, vrolijke bloem. Nederland produceert 900 miljoen gerbera’s per jaar met 600 soorten in kleur, vorm en maten. De ronde vorm is modern en zeer typerend voor hoe kinderen in het algemeen bloemen tekenen.

3. Voor iedereen toegankelijk
Als je denkt aan een toegankelijke bloem, dan denk je aan de gerbera. Bijna iedereen houdt van gerbera’s. Het is daarom een geschikte bloem om uit te delen en een lach op de gezichten van mensen te toveren.

4. Geschikt voor kunstwerken
Vanwege het grote assortiment en de betaalbaarheid zijn de mogelijkheden eindeloos. Daarom wordt de gerbera vaak gebruikt voor kunstwerken met bloemen. Heb je de geweldige teddybeer op het podium van Sinterklaas gezien? Of de versierde voertuigen tijdens het bloemencorso?

5. Langere houdbaarheid
De houdbaarheid van de gerbera is enorm verbeterd. Een ijzerdraad om de bloem omhoog te houden is niet nodig. De bloem kan de hele dag bloeien.

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal:
Coloured by Gerbera
Henny Bruggeman
T: 0174-632309 | 06-20594046
E: info@colouredbygerbera.com
www.colouredbygerbera.com
Publicatiedatum: