Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Rosa Eskelund over het eetbare roosje

Roses Forever presenteert 'Gourmet Rozen'

Gourmet Rozen zijn een serie hele kleine minirozen die gebruikt kunnen worden om mee te koken. De rozen zijn ideaal als eetbare decoratie of als ingrediƫnt in exclusieve gerechten en drankjes.



"Het avontuur van de kleine eetbare rozen begon enkele jaren geleden toen ik een award won voor het ontwikkelen van de eetbare rozen bij een evenement in Duitsland. Dit was in 2012, al vijf jaar geleden, maar goede dingen kosten tijd. Bovendien is er veel geloof in het product en volharding nodig en dat heb ik al die tijd gehad", zegt rozenkweker Rosa Eskelund.

De Gourmet Rozen zijn niet alleen prachtig om te zien - ze hebben ook een symbolische waarde. Ze staan voor liefde en exclusiviteit, wat het erg toepasselijk maakt om ze bij trouwerijen, jubilea en verjaardagen te gebruiken. 



Hoewel de rozen maar 1-2 diameter groot zijn, zijn het perfect gevormde minirozen. Bovendien zijn ze in vele kleuren beschikbaar. De Gourmet Rozen zijn zeer gemakkelijk te telen en de bedoeling is dat de kleine bloemen dagelijks geplukt en verpakt worden en aan cateringbedrijven en restaurants geleverd worden. De productie loopt jaarrond en de bloemen van een enkele plant kunnen gedurende enkele weken geplukt worden. 



Legro
De Deense kwekerij Legro.dk is een leverancier voor cateringbedrijven in Scandinaviƫ. Zij telen de Gourmet Rozen naast hun andere kruiden en salades. In november 2016 heeft Legro de eerste eetbare rozen geplant en nu leveren ze deze rozen aan exclusieve restaurants door heel Scandinaviƫ.

Het Gourmet Rozen concept kan gebruikt worden door geautoriseerde telers. Roses Forever biedt daarnaast logo's en andere marketing materialen aan die gebruikt kunnen worden voor promotionele activiteiten. 



Gourmet Rozen verpakt in dozen.


Voor meer informatie:
Roses Forever
Rosa Eskelund
T: +45 51 57 19 90
Email: re@rosa.dk
www.roses-forever.com
Publicatiedatum: