Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tuincentrumtafels.nl

Codema WEVAB presenteert nieuwe webshop

Vandaag lanceert Codema WEVAB op de GRS Beurs de nieuwe webshop: www.tuincentrumtafels.nl. Met de komst van de nieuwe online webshop worden klanten niet alleen geïnformeerd over het complete assortiment, maar ook geïnspireerd. Het gehele uitgebreide assortiment van Codema Wevab is vanaf vandaag gemakkelijk te bestellen 24 uur per dag, 7 dagen per week. Bovendien staat ook het allernieuwste beursnieuws en de laatste ontwikkelingen binnen Codema WEVAB online.



DESIGN – DEVELOP - DELIVER
Dankzij de jarenlange ervaring binnen de groensector is Codema WEVAB in staat om plantentafels en eigentijdse point-of-sale displays te ontwikkelen én te produceren die perfect aansluiten bij iedere productgroep en huisstijl. Aanvullend op de specifieke productomschrijvingen op www.tuincentrumtafels.nl, staan er bruikbare adviezen vermeld om klanten te ondersteunen in het stimuleren van productverkopen en om maximaal rendement uit beschikbare vierkante meters te behalen. Het gebruikersgemak op verschillende ‘’devices’’ zoals tablets en smartphones stond bij de ontwikkeling ook centraal.


Voor meer informatie:
Codema Systems Group
T: +31 (0)10 521 27 55
info@codemasystemsgroup.com
www.codema.nl
Publicatiedatum: