Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Wooning Orchids introduceert concept "Sea Of Flowers"

"De bloemen van de Dendrobium Nobile springen in rap tempo open. Daarom is het nog wel eens een uitdaging om de Nobile op precies het juiste moment in de winkels te krijgen", vertelt Niels van Houten van Wooning Orchids. "Soms is de Nobile dan al bloeiend. Door de Nobile tien dagen voor bloei te leveren, willen wij dit probleem tackelen. De verkoopperiode wordt voor iedereen langer, waardoor er bovendien minder derving kan plaatsvinden."


Coen Verspeek en Niels van Houten

Sea of Flowers
Speciaal om dit principe - het vergroten van de verkoopperiode voor iedere schakel in de keten - extra onder de aandacht te brengen, werd op de Trade Fair van afgelopen week het nieuwe concept "Sea of Flowers" gelanceerd. Ook is hiertoe een nieuw etiket ontworpen. Dit etiket wordt anders geplaatst dan gebruikelijk: niet in de pot, maar aan de plant. Het etiket bedrukt met bloemen bedekt één stam. "Door deze visuele uiting van de bloei is bij de consument direct duidelijk wat zij kunnen verwachten wanneer de Nobile daadwerkelijk in bloei staat."



"Wanneer de Nobile in een eerder stadium de winkels verlaat, zal de consument er thuis langer plezier van hebben. Bovendien maken zij zo de groei en ontwikkeling van de plant mee, wat past in de hedendaagse trend."


Voor meer informatie:
Wooning Orchids
Johan van Velden
Anthuriumweg 4
2665 KV Bleiswijk
T: (0031) (0)10-5293333
M: 0620610115
E: jvanvelden@wooningorchids.com
www.wooningorchids.com

Publicatiedatum: