Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gouden EFTA award voor Oerlemans Plastics

Op 9 november heeft Oerlemans Plastics een gouden EFTA award ontvangen in de categorie flexoprint op folie - breed met het ingezonden beeld van Vlaco compost 40L. De vakjury heeft deze bedrukking letterlijk en figuurlijk onder de loep genomen en geconstateerd dat de gehele bedrukking perfect in register gedrukt is en dat zelfs de kleinste punten perfect zijn uitgedrukt. Het feit dat het gedrukte fullcolour beeld grotendeels vrij staat is een extra moeilijkheidsgraad in het productieproces. Ook het bedrukken van een bredere PE foliebaan, 1.250 mm voor deze bedrukking, is een bijkomende uitdaging. Naast de gouden award heeft Oerlemans Plastics ook de bronzen award gewonnen in deze categorie.



Dit jaar werden in het Hilton Hotel in Antwerpen voor de tweede keer de EFTA-Benelux Flexo Awards uitgereikt. De EFTA-Benelux Flexo Award competitie is een tweejaarlijks evenement, dus in 2019 kunnen flexodrukkers weer meedoen. In maar liefst 10 verschillende award categorieën dongen flexodrukkers op folie en papier uit België en Nederland mee naar deze awards.

De European Flexographic Technical Association Benelux, in het kort EFTA-Benelux, is de brancheorganisatie voor bedrijven - en hun toeleveranciers - binnen het Nederlandstalige gebied van de Benelux, die het flexografisch drukprocedé tot hun specialisme hebben gemaakt. Ook geïnteresseerde individuen en instituten kunnen lid zijn. Momenteel telt EFTA-Benelux circa 90 leden.

Voor meer informatie:
Oerlemans Plastics
Kleibergsestraat 4
4265 GB Genderen
Tel +31-416-358100
Fax +31-416-352590
info@oerlemansplastics.nl
www.oerlemansplastics.nl
Publicatiedatum: