Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Veel onduidelijk over nul-lozing per 1 januari 2018"

Wat veel boomkwekers en vaste planten kwekers met kas en tunnels (ook ondersteunend) behoorlijk bezig houdt, is “Hoe kan ik per 1 januari 2018 voldoen aan de regels en ook nog zo dat het mij niet te veel geld en aanpassingen kost?”.



Tijdens vele gesprekken met diverse waterschappen en handhavingsdiensten, blijkt dat er onderling grote verschillen zijn tussen de waterschappen en handhavingsdiensten qua interpretatie van de regels: Wat wordt wel en wat wordt niet toegestaan?

De LTO vakgroep voert stevige gesprekken om zoveel mogelijk alles op één lijn te krijgen, waarbij de noodzakelijke aanpassingen op het bedrijf praktisch uitgevoerd kunnen worden en waarbij de noodzakelijke investeringen acceptabel zijn.

Voor veel kwekers is het een lastige materie, omdat zij er niet dagelijks mee bezig zijn. ZLTO heeft voor deze kwekers een adviesproduct ontwikkeld, waarbij kwekers ondersteund kunnen worden.

Bron: LTO Vakgroep Bomen en vaste planten
Publicatiedatum: