Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biologisch ontbijt bij Bouquetnet

Traditiegetrouw organiseerde Bouquetnet/Celieplant tijdens de Flora Holland Trade Fair hun eigen Business ontbijt. Met als thema ‘Hoe schoon is schoon’ werden de relaties hartelijk ontvangen met een – hoe toepasselijk – biologisch ontbijt.

Vroege vogels
Net als vorige jaren nodigde Bouquetnet, Celieplant maar ook GreenChain en het vorig jaar overgenomen Bloominess haar relaties uit voor een gezellig ontbijt voorafgaand aan de Holland Flora Traid Fair. De beurs opent haar deuren om 9.00 uur en hoe lekker is het dan om met een goed gevulde maag de beurs te bezoeken. Tenslotte zijn met name kwekers het wel gewend vroeg op te staan, dus vanaf 7.00 waren de genodigden dan ook van harte welkom en werden ontvangen met een verse kop koffie.



Hoe schoon is schoon
Als je dan zo’n groot gezelschap uit de branche over de vloer krijgt, dan wil je ze uiteraard ook een boodschap meegeven. Terwijl iedereen zat te genieten van een biologisch ontbijt – dat voortreffelijk was verzorgd door het eigen team van Bouquetnet en Celieplant – kreeg iedereen een ‘autowashandschoen’ uitgedeeld. Directeur eigenaar John Celie heette iedereen van harte welkom en nam direct de gelegenheid te baat om uit te leggen wat deze gadget te maken had met het thema. John wilde de aandacht vestigen op het feit dat als we ‘schone’ planten en bloemen moeten gaan leveren, we eerst kritisch naar onszelf moeten kijken.

“Vroeger was het heel normaal dat je de auto op straat stond te wassen en de wasstraat een verspilling was! Vandaag de dag is het bijna crimineel als je de auto voor de deur met chemische middelen staat te soppen, terwijl in de wasstraat met biologische producten wordt gewerkt en het water wordt gerecycled,” begon John deze ochtend. Ofwel schoon begint bij jezelf was zijn credo.



Commercieel manager Horst Winter legde daarna kort uit wat de perceptie is van de klant op het thema schoon. Vanuit een positie waar niemand zich bekommerde om bestrijdingsmiddelen liet hij zien dat we nu en in de toekomst ons volledig bezig moeten houden met de eisen – zoals die worden beschreven in de GlobalGAP – en ons worden opgelegd vanuit overheid en de klant. Directeur Peter Janmaat sloot kort af met de boodschap dat als we zorg hebben voor de toekomst we dit met elkaar moeten dragen en van elkaars kennis gebruik moeten maken.

Na afloop was er genoeg stof ter discussie en zelfs later op de beurs werd er nog druk gesproken over het onderwerp hoe we met schoon in de toekomst moeten omgaan.

Voor meer informatie:
Celieplant
Green Park Aalsmeer
Japanlaan 15
1432 DK Aalsmeer
T: +31 (0)297 760 230
F: +31 (0)297 760 229
info@celieplant.nl
www.celieplant.nl
Publicatiedatum: