Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sion en presentatrice Vivian Reijs eren 50 vrijwilligers

Op donderdag 9 november was de officiële aftrap van de 'Vivion Vrijwilligersactie' tijdens de FloraHolland Tradefair. Sion-directeur Eric Moor en orchidee-ambassadrice Vivian Reijs (bekend van tv en online) overhandigden symbolisch de eerste Vivion phalaenopsis aan Carla Kerklaan, oud-medewerkster van Sion.


V.l.n.r. Carla Kerklaan, Lucas Vos, Eric Moor (directeur Sion) en Vivian Reijs

Kerklaan zet zich in als vrijwilligster voor kringloopwinkel Habbekrats. Op de Nationale Vrijwilligersdag op 7 december krijgt het initiatief van Sion een vervolg. Dan zet de internationaal opererende veredelaar van Phalaenopsis vijftig bijzondere vrijwilligers in het zonnetje. Zij ontvangen alle een exclusieve variëteit uit het Sion-assortiment, de Vivion.

Door geheel Nederland kunnen mensen vrijwilligers aanmelden via de online kanalen van orchidee-ambassadrice Vivian Reijs.


 
Vrijwilligers aanmelden
Met de actie wil Sion het belang van vrijwilligers in ons land onderstrepen. ‘Ik vind het belangrijk dat zoveel mogelijk bedrijven en organisaties aanhaken bij een mooi initiatief als de Nationale Vrijwilligersdag’, aldus Vivian Reijs. ‘En hoe kun je die dankbaarheid richting een bijzondere vrijwilliger nu beter laten zien dan met een schitterende orchidee? En wel met de orchidee die ik vorig jaar mijn naam heb mogen geven. Ik ben heel blij dat Sion hiervoor een samenwerking met mijn online platform wil aangaan.’

Je favoriete vrijwilliger aanmelden kan vanaf 10 november via instagram
https://www.instagram.com/vivianreijs_vivonline/ of http://www.vivonline.nl
 
Voor meer informatie:
Sion
www.sion.eu
Publicatiedatum: