Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sion en Akiko gaan phalaenopsis aan de man brengen in Mexico

Op 8 november is de exclusieve samenwerking gestart tussen Phalaenopsisveredelaar Sion en het Mexicaanse agentschap Akiko. De officiële ondertekening vond plaats in de Sion stand op de FloraHolland Trade Fair. Marktleider Akiko neemt exclusief voor Sion Phalaenopsis orchideeën op in haar assortiment. 'Door onze exclusieve samenwerking met Akiko zijn onze Sion-rassen nog beter beschikbaar in Mexico. Om onze klanten optimaal van advies en service te kunnen voorzien, is het belangrijk dat zij ook bijgestaan worden door lokale professionals. In Akiko hebben wij een partner gevonden die deze activiteiten met begeleiding van Sion gaat uitvoeren', aldus algemeen directeur Eric Moor.


Officiële ondertekening van exclusieve samenwerking in Mexico door Eric Moor (Algemeen Directeur Sion) en Claudia Lee de Vink (Director General Akiko)

Phalaenopsis steeds populairder in Mexico
Phalaenopsis is een opkomend product in Mexico. De Mexicaanse consument raakt steeds bekender met de Phalaenopsis en is ook bereid extra te betalen voor goede kwaliteit. Er is sprake van een groeimarkt. Sinds 5 jaar is Sion actief in Mexico met de verkoop van Phalaenopsis plantmateriaal. Marktleider Akiko is vanaf 1990 al actief in Mexico in het importeren en begeleiden van de verkoop van diverse tuinbouwgewassen.



Voor meer informatie:
Sion
www.sion.eu
Publicatiedatum: