Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Potcover geeft succulenten extra Mediterraans gevoel

Al vele jaren brengt Amigo Plant hun vetplanten met verschillende concepten op de markt. De Heerhugowaardse succulentenkweker introduceert op de Trade Fair in Aalsmeer wederom een nieuw concept, namelijk een sombrero potcover. Met de introductie van deze koker probeert het Noord-Hollandse bedrijf het Mediterraanse gevoel van de succulenten in de supermarkten, tuincentra en bloemenwinkels op de consumenten over te brengen.



De uitstraling van de potcover past bij het Zuid Amerikaanse imago van de succulenten. De potcover vervangt de steeketiketten en geeft een nettere presentatie van de planten in een supermarkt, tuincentrum of bloemenwinkel. In de bovenkant van de sombrero zit een klein gat. Hierdoor is het voor de consument gemakkelijker om tijdens het winkelen de planten mee te nemen, maar ook om succulenten in het voorjaar of de zomer in de tuin aan je schutting te hangen. Om niet alleen binnen, maar ook buiten de Mediterraanse sfeer te proeven.

Naast de toevoeging van extra waarde biedt de sombrero ook extra bescherming aan de planten en staan alle verzorgingstips op de cover vermeld. De potcovers zijn vooralsnog alleen te verkrijgen bij succulenten in potmaat 8,5 en 10,5 cm. Deze zijn van elkaar te onderscheiden door een gele rand aan de bovenkant op pot 8,5 cm en een groene rand op pot 10,5 cm.

Naast de potcover introduceert Amigo Plant op de ‘Trade Fair’ in Aalsmeer nog een ander artikel. Wat? Dat blijft nog even geheim. Benieuwd naar de nieuwe concepten? Het standnummer van Amigo Plant is 41.8. De vertegenwoordiging vertelt graag over enkele recente uitbreidingen, de vernieuwingen in het assortiment en plannen voor de toekomst.


Amigo Plant
www.amigoplant.nl


Publicatiedatum: