Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
steeds verder online

FleuraMetz Cash & Carry in Ede overgenomen door Goedegebuure & de Mooij

De FleuraMetz Cash & Carry in Ede wordt per 1 januari 2018 overgenomen door Goedegebuure & de Mooij. Deze ontwikkeling is een positief gevolg van de online strategie van FleuraMetz, dat sterk is in het bedienen van zijn klanten via verschillende online tools.



FleuraMetz-klanten kunnen blijven inkopen via webshop en Mobile App en houden zo toegang tot een volledig en gevarieerd assortiment, dat aan huis wordt geleverd. Klanten die hun online bestelling graag in de Cash & Carry willen afhalen, kunnen terecht bij het Pickup Point in Aalsmeer of bij de Cash & Carry in Naaldwijk of Venlo.

Ook in Ede zal vanaf 2018 een Pickup Point verschijnen, Goedegebuure & De Mooij zal als afhaallocatie fungeren voor de online FleuraMetz-bestellingen in de omgeving van Ede. De FleuraMetz Cash & Carry in Ede is tot en met 23 december 2017 geopend.


 
Voor meer informatie:
FleuraMetz
www.fleurametz.com
Publicatiedatum: