Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Plantenkwekerij Valstar en Dümmen Orange lanceren ‘Lotz of Roses’

'Lotz of Roses' is de nieuwe naam van een nieuwe serie potrozen met een zeer rijke bloei (minimaal 12 bloemknoppen) van Plantenkwekerij Valstar. De naam is onderdeel van de nieuwe branding die wordt geïntroduceerd tijdens de Trade Fair Aalsmeer. Plantenkwekerij Valstar trekt daarbij samen op met Dümmen Orange, veredelaar van Lotz of Roses.



Rijkelijk met een vleugje magie
In de nieuwe branding worden de belangrijkste unieke eigenschappen van de genetica van deze potrozen benadrukt en vertaald. De naam ‘Lotz of Roses’ verwijst naar de rijke bloei van de plant. Elke plant heeft minimaal twaalf bloemknoppen die allemaal binnen 2 weken gegarandeerd opengaan. De branding bestaat verder uit een opvallende roze-rode kleurstelling in frisse aquarelstijl in combinatie met een gouden lint. Deze is op-en-top vrouwelijk en rijkelijk met een vleugje magie!
Lotz of Roses

Het kleurenpalet van Lotz of Roses is zeer gevarieerd: rood, roze, lichtroze, wit, geel en oranje. De potrozen zijn jaarrond beschikbaar in potmaat 10,5 cm en 12 cm. De rozen zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik. Ze worden aangeboden in een luxe hoes in combinatie met een presentatietray waarin de potrozen optimaal tot hun recht komen.

Lotz of Roses is te zien in stand C4 op de Trade Fair Aalsmeer (van 8 t/m 10 november 2017) en tevens op de Huisbeurs van Dümmen Orange (Hoofdweg 119, De Kwakel).

Potrozen en meer
Plantenkwekerij Valstar is afgelopen zomer al gestart met de teelt van de nieuwe potrozen. Ruim 75.000 planten verlaten per week de compleet nieuwe teeltlocatie, welke is voorzien van de nieuwste technologieën, zoals onder andere LED-verlichting. “De potroos miste nog in ons assortiment bloeiende planten”, vertelt Jan Valstar. “Wij merken dat klanten behoefte hebben aan partners met een breed assortiment bloeiende planten. Potrozen horen daar zeker bij.” Plantenkwekerij Valstar is gecertificeerd (MPS A, SQ en Gap) en gespecialiseerd in daghandel. Maatwerk is mogelijk. Tevens kan in samenwerking met Dümmen Orange marketingondersteuning worden geboden aan klanten ten behoeve van verkoop op de winkelvloer.

Voor meer informatie:

Valtar

www.valstarplant.nl




Voor meer informatie:
Dümmen Orange
www.dummenorange.com


Publicatiedatum: