Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Uitbreiding rozen kweken en productaanbod

Californië: Green Valley Floral breidt bedrijf uit op twee fronten

Green Valley Floral heeft zoveel vertrouwen in de Californische snijbloemen markt dat het bedrijf op twee fronten uit gaat breiden. Het bedrijf is officieel aangevangen met het vermeerderen van rozen en breidt daarnaast het productaanbod verder uit - twee stappen die het vertrouwen van het bedrijf in de lokale markt zouden moeten illustreren.



Een proef met de vermeerdering van rozen, dat Green Valley twee jaar geleden heeft opgestart, is nu officieel onderdeel van de bedrijfsvoering geworden, vertelt Janet Louie, sales manager en eigenaresse van het bedrijf. Green Valley heeft de ruimte die hiervoor bedoeld is verdubbeld. Hiermee worden ook voldoende rozen vermeerderd om de eigen teelt op den duur volledig te vervangen en kan op de duur de productie in een aantal variƫteiten worden opgeschroefd.

Daarnaast breidt Green Valley Floral - kweker vna oa. rozen, gebera en lelies - haar handelsactiviteiten. Het bedrijf sourced lokaal bloemen en planten, waardoor het ook een hele reeks lokaal geteelde bloemen kan aanbieden.


Bron: California Cut Flower Commission

Tijdens de komende weken zal de  California Cut Flower Commission Californische bloemenkwekers die in de toekomst investeren centraal zetten in een serie van blogposts genaamd "California Growing." Met een groeiende vraag naar in Amerika geteelde bloemen zijn deze bedrijven allemaal voorbeelden van de toewijding, inzet en het harde werk die nodig zijn om het gehele jaar door bloemen en planten van uitstekende kwaliteit te kunnen leveren. 
 
Publicatiedatum: