Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hoog Bos start uitlevering Gorgeous Gold en Stunning Silve

Phalaenopsiskwekerij Hoog Bos uit Nieuwaal is sinds kort te herkennen aan de nieuwe corporate uitstraling en bijpassende nieuwe productmerken Gorgeous Gold en Stunning Silver. Op de Royal FloraHolland Autumn Fair zijn deze merken geïntroduceerd. Vanaf vandaag zijn de producten ook verkrijgbaar op de markt.


Gorgeous Gold en Stunning Silver

Gorgeous Gold en Stunning Silver
Alleen de eersteklas orchideeën van Hoog Bos maken deel uit van de Gorgeous Gold collectie. Deze collectie bevat Phalaenopsis met gemiddeld 6 bloemen per tak. Oftewel ‘kampioenen om langdurig van te genieten’, volgens Gerard van Wijk, eigenaar van Hoog Bos. De Phalaenopsis uit de Gorgeous Gold collectie zijn te herkennen aan haar speciaal ontworpen potcover met gouden touch. De Stunning Silver collectie bestaat uit Phalaenopsis met gemiddeld 5 bloemen per tak en is ook verkrijgbaar met 2-, 3-, 4- en 5-takken per plant. Een opvallende collectie door haar grafische potcover met zilveren details. Zowel Gorgeous Gold als Stunning Silver zijn jaarrond direct verkrijgbaar bij Hoog Bos en vinden via exporteurs de weg naar de Europese consument. Ook zijn beide collecties te koop op de veilingklokken van Royal FloraHolland, veiling RheinMaas en Plantion.

Voor meer informatie:
Hoog Bos
Hogeweg 4a
5313 Ba nieuwaal
T: 0418 - 745 100
E: info@hoogbos.com
www.hoogbos.com

Bron: Pull Position 
Publicatiedatum: