Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe groene online platform Newgreen.market gelanceerd

Maandag 30 oktober was de lancering van ‘Newgreen.market’. Met de lancering van dit nieuwe groene online platform hebben afnemers en aanbieders nu één online plek voor het vrij en open verhandelen van planten en bloemen. Newgreen.market is een online marktplaats om de wereldwijde handel in groen eenvoudiger, goedkoper en transparanter te maken.

De joint-venture Newgreen.market is opgericht door een groep gepassioneerde experts in de groene industrie. Alle partners binnen Newgreen.market hebben veel ervaring in de bloemen- en plantensector; maar ook in de technologie, handel, innovatie en logistiek. NewGreen.market is zelf niet betrokken als marktspeler maar is een onafhankelijk en open platform dat toegankelijk is voor iedereen. Voor iedereen gelden dezelfde regels en iedereen heeft gelijke kansen.

Kwekers, transporteurs, wederverkopers en retailers van groen willen eenvoudig 24/7 toegang tot een wereldwijde markt. Ook weten we dat deze handelende partijen gedegen relevante informatie willen hebben om de juiste deal te kunnen maken. Newgreen.market heeft al deze eigenschappen inzichtelijk gemaakt op één centrale online marktplaats.

Bent u nieuwsgierig wat Newgreen.market u als producent of handelaar kan bieden? Bezoek het bedrijf dan op de IFTF stand D4.40 (8 t/m 10 november in Vijfhuizen) of neem contact met ons op voor het maken van een afspraak via www.newgreen.market.

Publicatiedatum: