Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

VK: Flamingo Horticulture neemt Butters over

De Flamingo Horticulture Group heeft de overname van Butters Group per 18 september afgerond. De Flamingo Horticulture Group heeft bedrijven in het Verenigd Koninkrijk, Europa en Afrika en werkt samen met andere leveranciers van over de hele wereld. Flamingo is een grote producent van snijbloemen en levert met name aan klanten in het Verenigd Koninkrijk en Europa. In het VK heeft Flamingo bedrijven in Stevenage, Sandy, Spalding en Weston. Hier zijn in totaal bijna 1000 mensen in dienst.

De Butters Group heeft een bedrijf in Spalding, Lincolnshire waar meer dan 300 mensen werken in de bloemen- en plantenteelt. Butters is zeer succesvol geweest in zowel de Engelse retail als de thuisbezorgingsmarkt en heeft sterke samenwerkingen ontwikkeld met onder andere Marks & Spencer, J Sainsbury, Waitrose, ASDA, Wilko en B&Q.

Als grote leverancier aan de markt in het Verenigd Koninkrijk geeft de overname Flamingo de kans om hun kennis en expertise te versterken en verder te bouwen op de sterke commerciƫle relaties die beide bedrijven hebben opgebouwd. David Brown, directeur van Flamingo Flowers, laat weten dat ze "ontzettend blij zijn met de overname. We denken dat dit een mooie manier is om onze kennis verder uit te breiden en de Flamingo Horticulture Group nog verder te laten groeien."

Voor meer informatie
Flamingo Flowers
David Brown, Managing Director Flamingo Flowers
Email: David.Brown@flamingo.net
www.flamingo.net

Martin Hudson, CEO Flamingo Horticulture Investments
Email: Martin.Hudson@flamingo.net
www.flamingo.net

Butters Ltd
Andy Coaten, Managing Director
Email: Andy.Coaten@butters.co.uk
www.butters.co.uk


Publicatiedatum: