Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Eric Egberts, BloomyPro

Bij elke consument in de broekzak

“Zeven miljard mensen laten bloemschikken met onze tool. Dat is onze droom!” Eric Egberts, oprichter en eigenaar van softwarebedrijf BloomyPro, vertelt enthousiast over de ontwikkelingen van het jonge bedrijf. BloomyPro startte 5 jaar geleden en beweegt zich inmiddels 2 jaar in de B2B markt. In die tijd zijn flink meters gemaakt.

“We zitten al in de broekzak van designers en hopen op korte termijn in de broekzak van de bloemist (om te beginnen in België, Frankrijk en Nederland) te komen. De volgende stap is de consument. De relevantie om op elk mobiel apparaat (telefoon, tablet, laptop) aanwezig te zijn, wordt steeds groter. Hoe geweldig is het wanneer je zelf een bloemetje kunt schikken, die je als 3D boeket naar je oma aan de andere kant van de wereld stuurt met een lief bericht: Oma, ik hou van jou”.


Eric Egberts

Stijging van bloemenverkoop
Eric is ervan overtuigd dat wanneer consumenten meer met bloemen bezig zijn, er ook meer bloemen gebruikt en verkocht gaan worden. 'Zeven miljard mensen laten bloemschikken' is in die zin een misschien wat al te overmoedige, maar toch wenselijke doelstelling, die de hele keten, van veredelaar tot bloemist, van harte zal onderschrijven.

Workshops
In het auditorium op de IFTF in Vijfhuizen zal Eric op woensdag 8 november twee 'Go Digital'-sessies geven, waarin hij het publiek belooft mee te nemen naar de toekomst en te laten zien welke kansen er liggen voor iedere schakel in de bloemenwereld.
  • 11.15 - 11.45 uur veredelaars sessie
  • 12.00 - 12.30 uur sessie voor groothandel, (e)retailers, bloemisten en anderen
Ook organiseert BloomyPro op donderdag 9 november om 10.00 uur een workshop op kantoor (Prunus 12, 1e verdieping, voor navigatie plaatsnaam De Kwakel invoeren). Het bijwonen van zowel de sessies op de IFTF als deelname aan de workshops is gratis. Vooraf graag wel even aanmelden.

Digitaliseer en visualiseer totale verkoopproces
BloomyPro heeft een app ontwikkeld, waarmee iedereen 3D boeketten kan ontwerpen en het totale verkoopproces te digitaliseren en te visualiseren is. "Bedrijven kunnen vanuit hun realtime voorraad bloemen organiseren, beheren, plannen en verkopen. Dus niet alleen boeketten maken, maar deze ook van toegevoegde waarde voorzien en in het schap visualiseren."


Voor meer informatie:
BloomyPro
Eric Egberts
M: +31651388039
E: eric.egberts@bloomypro.com
www.bloomypro.com