Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Schouwapp in de maak

Om digitaal en betrouwbaar in te kopen, ontwikkelt Royal FloraHolland diverse tools voor de klanten. Een daarvan is een schouwapp. Deze nieuwe functionaliteit ondersteunt klanten bij het schouwen van het klokaanbod en het markeren van interessante partijen.

In de app kunnen partijen door meerdere inkopers van één bedrijf tegelijk gemarkeerd worden. Deze inkopers krijgen een signaal als de gemarkeerde partijen geveild worden.

Ontwikkeling app
De eerste versie van de schouwapp is getoetst bij een aantal klanten. De app krijgt nu een update waarbij de feedback van deze klanten wordt verwerkt en opnieuw getoetst. Oplevering is gepland voor het eerste kwartaal van 2018.

Op termijn gaat deze app de huidige scanner vervangen. De schouwapp is na oplevering beschikbaar via de Royal FloraHolland app. Abonneren op deze app kan via uw account in Mijn Royal FloraHolland.

Andere tools
Er wordt daarnaast ook gewerkt aan andere hulpmiddelen voor kwekers en klanten om de betrouwbaarheid van de aanvoerinformatie 100% op orde te krijgen. Dit is een belangrijke randvoorwaarde voor het beeldveilen van planten. De ontwikkeling van deze hulpmiddelen gebeurt ook in overleg met de Klankbordgroep Versterken Plantenklok.
  • Meer ruimte en tijd om de producten te schouwen
  • Uniformering van de aanvangstijd van het veilen in combinatie met extra tijd voor het schouwen
  • Veilsnelheid en veilgroepsindeling van de plantenklokken zodat de klanten de klokken makkelijk kunnen bijhouden bij beeldveilen
  • Aanscherpen van de fotovoorschriften
  • Een foto-app die helpt om gemakkelijk representatieve productfoto's en juiste aanvoerinformatie aan te leveren
Klik hier voor meer informatie

Publicatiedatum: