Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
EGA Promotions presenteert Music Flower Pot

Pianospelen op de plant

Tholen - Zet een plant in de pot, tik op de blaadjes of steeltjes en er komt muziek uit. Dat is precies wat de Music Flower Pot, een zojuist op de markt verschenen item uit het relatiegeschenken- & cadeausegment, doet. Een leuk om te geven, leuk om te krijgen hebbedingetje, dat nu door EGA Promotions op de Nederlandse markt verkocht wordt. “We kregen het door een van onze fabrikanten aangereikt en hopen er hier een leuke markt voor te vinden”, vertelt directeur van het bedrijf Floor van Rij.



De werking van de Music Flower Pot zelf behoeft weinig uitleg. Een sensor in de pot registreert de kleinste beweging, waarop een toon gegenereerd wordt. In een stukje elektronica onderin de pot is een serie riedeltjes opgeslagen en bovendien geeft de pot sfeerverlichting en is tevens een bluetooth-speaker van 5W voor het afspelen van eigen muziek. Leuk voor in de tuin, het terras of balkon. Zie onderstaande video voor een uitleg.



EGA levert promotionele producten en presentatie-systemen aan bedrijven, overheden en verenigingen en ondersteunt bedrijven door het geven van marketing solutions gericht op het bedrijf zelf, het product, de dienst of de afzetmarkt. En creëert voor deze bedrijven, haar klanten dus, meer naamsbekendheid. Bijna alles wordt er bedrukt, naar klantwensen gestyled en verhandeld. Klanten zijn zeer divers, en zo ook de potentiële afzetmarkt van de Music Flower Pot. Ook een winkel of retailer kan ons uiteraard benaderen, maar we moeten hier wel in aantallen denken, bijvoorbeeld aan een cash & carry op de veiling, een potplantenteler of om het even welk bedrijf uit de sector die het als relatiegeschenk kan aanbieden, of in een kerstpakket wil verwerken”

Voor meer informatie:
EGA Promotions
Floor van Rij
Aletta Jacopskade 4
3137TB Vlaardingen
T: 31(0)10 222 08 77
E: info@egapromotions.nl
www.egapromotions.nl
Publicatiedatum: