Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sierteelt op de PMA

Afgelopen week vond in Orlando, Florida, de PMA plaats. Meer dan 1.000 bedrijven presenteerden er hun diensten en producten op gebied van Fresh Produce. De beurs is op gebied van AGF een van de grootste in zijn soort wereldwijd, maar ook vind je er steeds meer bedrijven uit de sierteelt. 

Onze collega's van FreshPlaza waren aanwezig en maakten er uitgebreide fotoreportages. In onderstaande reportage hebben wij ook een belangrijk deel van de sierteeltbedrijven uitgelicht, waaraan ook Mark Frank (Mark Frank Floral Concepts & Design) een bijdrage geleverd heeft.



Vorig jaar waren de standhouders met bloemen nog wat weggemoffeld in wat standjes achteraf, maar dit jaar hadden zij een meer centrale plaats toegewezen gekregen, een gegeven waar men naar verluidt erg mee ingenomen was.

Onder de standhouders zijn verschillende kwekers met hun jaarrond assortiment, maar ook verschillende veredelaars zoals Lourdes Reyes en Ball Seed gaven acte de présence. Zij vertelden er vooral te staan voor hun retailklanten, die veel zelf op de beurs vertegenwoordigd waren. Door het assortiment te presenteren, is de hoop bij deze categorie meer in beeld te komen en hun bevindingen te peilen - en aldus beter op de (toekomstige) vraag in te spelen.