Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Yme Pasma volgt Marcel Claessen op als COO RFH

De directie van Royal FloraHolland is voornemens om Yme Pasma per 1 december 2017 te benoemen tot chief operations officer van Royal FloraHolland. Yme Pasma volgt Marcel Claessen op in de functie van chief operations officer.

Yme Pasma heeft veel ervaring in het leiden van logistieke operaties, eerst bij TNT Post Retail en later ook bij PostNL en meer recent ook als directeur bij Audax Logistiek. Opgeleid in Delft, aangevuld met Harvard Business School. Marcel Claessen is sinds 2006 in dienst van Royal FloraHolland. De afgelopen jaren heeft hij verschillende logistieke en general management rollen gehad binnen het bedrijf. Sinds 2014 is hij chief operations officer in het Management Team van Royal FloraHolland en direct verantwoordelijk voor de logistieke operaties, facilitair management en logistieke middelen voor de vestigingen van Royal FloraHolland.



Lucas Vos, CEO van Royal FloraHolland: "Marcel heeft een grote bijdrage geleverd aan het verbeteren van onze logistieke dienstverlening zoals vernieuwing in diensten, processen en wijze van samenwerking. Ik waardeer zijn bijdrage als MT-lid aan mijn team en wat hij ons bedrijf heeft gebracht. Marcel heeft een aantal maanden geleden al aangegeven dat zijn ambities die hem hier bij Royal FloraHolland hebben gebracht, nu ook tot de keuze brengen om weer verder te gaan. Wij zien in Yme de perfecte man om ons te helpen vervolgstappen te zetten in de verdere verfijning van onze Logistiek en Operations.”

Yme Pasma: “Royal FloraHolland mag trots zijn op de positie die ze heeft opgebouwd in de wereld. Ik heb er veel zin in om samen met de vele collega’s, kwekers en handel die positie verder uit te bouwen.”

Marcel Claessen: "Ik kijk terug op elf mooie jaren bij Royal FloraHolland. Samen met mijn team van Operations hebben we er voor mogen zorgen dat de bloemen en planten hun weg vonden naar onze klanten op onze marktplaats. Toch kies ik er voor om te gaan, omdat ik de ambitie heb om nog een carrièrestap buiten Royal FloraHolland te maken. En die ambitie ga ik realiseren.”

bron: Royal FloraHolland
Publicatiedatum: