Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Anita Witzier verrast met eigen tulp voor WereldReumaDag

Het Reumafonds heeft tijdens de aftrapbijeenkomst van WereldReumaDag 2017 haar ambassadeur Anita Witzier verrast met een eigen tulp. Witzier is al meer dan 16 jaar het gezicht van het Reumafonds en iemand die zich buitengewoon hard inzet om begrip te kweken voor de 2 miljoen mensen die net als zij leven met een vorm van reuma. De bordeaux-paarse Anita Witzier tulp werd onthuld en geplant op een speciaal Reumafondsbollenveld in Noordbeemster (Noord-Holland).



Anita Witzier ontving in 2011 al een lintje voor haar ambassadeurschap. Het Reumafonds vond het hoog tijd om de waardering voor al Anita’s werk voor het Reumafonds ook te laten blijken met deze eigen Anita Witzier tulp. De tulp staat centraal in de ‘Kweek begrip, plant een bol’-campagne van het Reumafonds die op WereldReumaDag (12 oktober) start. In de campagne roept het Reumafonds heel Nederland op om begrip te kweken voor mensen met reuma.



Op en rond WereldReumaDag 2017 (12 oktober) werden de Anita Witziertulpenbollen uitgedeeld op grote NS stations, bij tuincentra van Life & Garden en bij allerlei activiteiten die de lokale reumapatiëntenverenigingen organiseren door heel het land. Zodat iedereen overal, thuis, op het werk of op school, begrip kan kweken voor reuma. Want begrip verzacht de pijn van reuma.

Klik hier voor een kort videoverslag van SBS6, door het Reumafonds op Facebook geplaatst.

bron: Reumafonds.nl
Publicatiedatum: