Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vogue Fashion Festival

Fashion festival fors in de flowers

Vogue Nederland organiseerde de eerste Nederlandse editie van het Vogue Fashion Festival en daarbij mochten Nederlandse bloemen natuurlijk niet ontbreken. In navolging van een gelijksoortig festival van de Britse en Franse editie in Londen en Parijs vond het allereerste Nederlandse Vogue Fashion Festival plaats in het grande Amstel Hotel. Een mode festival met sprekers, seminars, workshops en veel inspiratie door de Vogue redactie, topontwerpers, stylisten, modellen en influencers.
Vanaf de lancering van Vogue Nederland in 2012 zijn de bloemen via LM Flower Fashion verbonden met het magazine dat in 2016 is uitgeroepen tot beste magazine van Nederland.



In samenwerking met de Vogue stylisten werden witte bloemen samengesteld die onderdeel werden van alle settings. White Naomi rozen van Roseworld, Vanda orchidee Tayanee Diamond White van Anco pure Vanda, de witte chrysanten Zembla, Anastasia en Wilhelmina van Zentoo en trosrozen Josephine van Voorn Spray Roses werden gestyled.

Foto’s: Presstigieux

bron: LM Flower Fashion

Publicatiedatum: