Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe Big Bale pers en silo’s Klasmann-Deilmann

Onlangs zijn op de productielocatie van Klasmann-Deilmann Benelux in Schiedam een nieuwe Big Bale pers en drie verticale silo’s voor de opslag en dosering van grondstoffen in gebruik genomen. Hierdoor vindt de verwerking van grondstoffen nog hygiënischer plaats, is de productiecapaciteit van Big Bales vergroot met bijna 50% en is het verbruik van folie met meer dan 25% verminderd. De aanpassingen in het verwerkingsproces sluiten volledig aan op het beleid van de organisatie, dat zich richt op duurzaamheid, kwaliteit en veiligheid.



De nieuwe verticale silo’s vervangen de bunkers voor de opslag van grondstoffen en doseren rechtstreeks op de twee menglijnen, waardoor de kans op vervuiling tot een minimum is beperkt en de kwaliteit van de groeimedia wordt geoptimaliseerd.



Klasmann-Deilmann is een wereldwijde leverancier van substraten, grondstoffen en Growcoon pluggen voor de tuinbouw en boomkwekerij. De organisatie beschikt over eigen veenderijen en productielocaties voor alternatieve grondstoffen. De eindcontrole van alle producten vindt plaats in eigen laboratoria.





Voor meer informatie:
Klasmann-Deilmann
Klasmann Deilmann Benelux
Nieuwe Waterwegstraat 34
NL-3115 HE Schiedam
www.klasmann-deilmann.com
Publicatiedatum: