Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

El Flaco scherminstallaties monteert scherminstallatie bij Tim van Leeuwen in Honselersdijk

El flaco scherminstallaties bv is druk aan het werk bij Kwekerij Tim van Leeuwen aan de boven en gevel-scherminstallatie in de nieuw gebouwde kas van ca. 30.000m2. De bouw loopt voor op schema. Peter van der Valk, El Flaco:"We konden al wat eerder beginnen met het voorwerk. In week 34/35 zijn we begonnen. Ik verwacht al ruim voor de deadline van week 48 klaar te zijn. Het loopt allemaal lekker vlot."



In de kas wordt een dubbelscherm aangelegd met een Valk Triple Plus schermsysteem. Het wordt nu voorzien van een belichtings- én een energiedoek. Voor de teelt van de kerststerren moet er in het najaar verduisterd worden. Dus het belichtingsdoek gaat 's nachts dicht. Overdag wordt dan het energiescherm ingezet om zoveel mogelijk licht binnen te laten en ook energie te besparen. Bij dit project worden de schermen van Ludvig Svensson gebruikt. Als belichtingsdoek wordt er Obscura 9950 FR W geïnstalleerd. En als energiedoek is dat Luxous 1347 FR.



Voor meer informatie:
El Flaco bv scherminstallaties
Peter van der valk
Stationsweg 63
2675AM Honselersdijk
M: 0651-325 987
E: pvandervalk@hotmail.com
www.el-flaco.nl

Publicatiedatum: