Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ruim 250 kwekers bezoeken kennisdagen gewasbescherming

De gewasbeschermingsdagen bij de Demokwekerij, die gericht waren op sierteelt, werden in samenwerking met Royal Brinkman, Horticoop en Van Iperen georganiseerd van 26 t/m 28 september. Na de centrale opening met presentaties van het handelsbedrijf en Demokwekerij Westland, werden de diverse gewasbeschermingsproeven in de teeltafdelingen bezocht. Deze onderzoeken waren o.a. gericht op de bestrijding van trips, phytium, witte vlieg, wolluis en duponchelia in diverse sierteeltgewassen.



Kwekers hadden op deze dagen voldoende ruimte om vragen te stellen en discussie te voeren met specialisten van de handelsbedrijven en producenten van gewasbeschermingsmiddelen. De Demokwekerij ontving in totaal ruim 250 kwekers verspreid over deze drie dagen. Het merendeel van deze kwekers verlengden door het bijwonen van deze kennisdag hun spuitlicentie. Komende editie is gericht op groententeelt en zal in april 2018 plaats vinden in het nieuwe onderzoekscentrum in het World Horti Center.

Voor meer informatie:
Demokwekerij Westland
0174-385600
www.demokwekerij.nl
Publicatiedatum: